Каталог

Виробники

Як правильно випонувати будівельні роботи з влаштування вимощення фундаменту і які будівельні матеріали потрібні для будівництва вимощення фундаменту? 2013-04-02

Як правильно випонувати будівельні роботи з влаштування вимощення фундаменту і які будівельні матеріали потрібні для будівництва вимощення фундаменту?
Намагаються відвести воду від будинку зберігши при цьому фундамент сухим дуже розумно, по-перше грамотно зроблений водовідведення з водостічної системи (зливка даху) і правильно побудована вимощення може успішно впоратися з поставленим завданням по відводу води від фундаменту.
Будівельні роботи з влаштування вимощення цоколя мабуть один із найскладніших видів будівельних робіт. Це пов'язано в першу чергу з тим, що ґрунт навколо будинку піднімається і опускається в залежності від вологості ґрунту і температури, особливо добре це видно навесні коли земля навколо будинку відтає і вимощення опускається. Тому велика помилка при виконанні робіт з влаштування вимощення намагатися прив'язати вимощення до фундаменту, вона все одно відвалиться, утвориться щілина в яку буде потрапляти вода, замерзати і танути, остаточно зруйнує вимощення перетворивши її на брили бетону. Нижче описано технологію будівництва вимощення, нехай ціна може здатися високою, але краще один раз зробити правильно і непереробляти.

Як правильно виконати роботи з укладання тротуарної плитки (ФЕМ)? і які будівельні матеріали потрібні, щоб тротуарна плитка служила довго?

Якщо ви хочете, щоб троутарна плитка служила довгі роки, будівельні роботи з укладання тротуарної плитки слід виконувати в наступній послідовності,
1. Монолітне бетонування основи бетонування основи під тротуарну плитку слід проводити



Кошик  

Немає товарів

Доставка 0,00 грн
Всього 0,00 грн

Оформити

Будівельні роботи

Украино-Немецкая строительная компания «Кельма» это продажа строительных материалов и строительные работы в г.Киев, Киевская обл, Александровка, Боярка, Белогородка, Борисполь, Бровары, Гора, Гнидин, Буча, Ирпень, Козин, Княжичи, Кийлов, Канев, Украинка, Конча Заспа, Мироновка, Кагарлык, Богуслав, Вишеньки, Вишневый, Ревне, Скибин, Стоянка, Петровцы, Петробское, Пуща Водица, Хотов, Зазимье, Заборье, Процев, Александровка, Ревне.
Яндекс.Метрика