Каталог

Виробники

Помилки при виборі клею 2013-07-12

Сьогодні ми помітили, що багато фасадників, замовників, для здешевлення утеплення фасаду на приклеювання використовують не клей для пінопласту або мінвати, а клей для плитки, 99% такий клей більше 3-5 років не простоїть (а належить не менше 15 років) .

На всі відмовки від такого експерименту відповідають однаково «піде, клей є клей яка різниця для чого він, плитки чи пінопласту, ми не один фасад так зробили».

Поясню, ви ж не відшкодуєте для смаження картоплі машинне масло? Ви берете соняшникову. Так і тут така сама кухня. Для кожного матеріалу, роботи є спец-матеріали і супутні товари, не можна нехтувати цим, в результаті вам доведеться повністю переробляти роботу що вдарить і по вашій нервовій системі і по гаманцю.

Дуже важливо прислухатися до продавців, якщо вони Вам радять щось, і ніколи не ігнорувати інструкції та затверджені системи утеплення тощо.



Кошик  

Немає товарів

Доставка 0,00 грн
Всього 0,00 грн

Оформити

Будівельні роботи

Украино-Немецкая строительная компания «Кельма» это продажа строительных материалов и строительные работы в г.Киев, Киевская обл, Александровка, Боярка, Белогородка, Борисполь, Бровары, Гора, Гнидин, Буча, Ирпень, Козин, Княжичи, Кийлов, Канев, Украинка, Конча Заспа, Мироновка, Кагарлык, Богуслав, Вишеньки, Вишневый, Ревне, Скибин, Стоянка, Петровцы, Петробское, Пуща Водица, Хотов, Зазимье, Заборье, Процев, Александровка, Ревне.
Яндекс.Метрика