Каталог

Виробники

Утеплення фасаду недорого 2016-03-18

Бюджетне утеплення фасаду, мотивація

На сьогодні в часи підвищення оплати комунальних послуг, а конкретніше - опалення, доцільно подбати про те, що тепло, що надається державою, або автономним опаленням, дійсно обігрівало ваш будинок, квартиру чи офіс і при цьому не спустошувало ваш гаманець.

/p>

Замислитися над цим питанням необхідно зараз і сьогодні, тому що ціни зростають і будматеріали дорожчають за рахунок збільшення витрат на виробництво. Зараз ми поговоримо про не дороге, але якісне утеплення стін, яке збереже тепле повітря всередині приміщення і не дозволить стінам промерзати і віддавати тепло назовні. Варіант якісного і, порівняно, не дорого утеплення є, наша оптова компанія допоможе вам у цьому та запропонує хороші та недорогі будматеріали для утеплення від провідних виробників будматеріалів в Україні та Європі.

Утеплювач для стін пінопласт

Почнемо з утеплювача, це буде пінополістирол. Сировина для виробництва запропонованого нами утеплювача (пінопласт) завозиться з Польщі та виробляється на європейському устаткуванні. Для бюджетного утеплення беремо полегшений фасадний пінопласт вагою 8,5-9 кгм.куб. Ціна на полегшений пінополістирол нижче повноцінного пінополістиролу а якість така ж, якщо утеплення фасаду в києві виконувати чітко за технологією то даний утеплювач strong> служитиме вам не гірше ніж стандартний фасадний пінопласт, а термін служби залежить від товщини обраного утеплювача пінополістирол 5см або пінопласт 10см.

>

Клей для пінопласту

Наступний крок це суміш для приклеювання пінопласту. Завод Хенкель має три торгові марки Ceresit (Церезіт), THOMSIT (Томзит) та MOMENT(Момент). Клей для пінопласту беремо ТМ Момент КПП(суміш для приклеювання пінополістиролу) і нам ще потрібна суміш для армування Момент ППС (клей для приклеювання та армування пінопласту та мінеральної вати). Опеньків ціна не дорога, а якість даної продукції Німецьке, в цьому вже переконалися і будівельні компанії і виконроби-фасадники і наші бригади. Працювати з цими сумішами легко, безпечно та якість виконаного утеплення на висоті.

Сітка фасадна армуюча

Наступний матеріал необхідний на утеплення будинку це сітка фасадна армуюча 160пл. У жодному разі не можна купувати сітку, щільність якої нижче 160, вона розчиниться в армуючій суміші (Момент ППС) або розтягнеться і весь фінішний шар (штукатурка) відійде від пінопласту і на стіні фасаду з'являться здуті горби, відповідно - гроші на вітер. Фасадна лужностійка сітка повинна бути 160пл і тримати форму, еластична і жорстка. Така фасадна сітка є у нашому магазин будматеріалів Кельма, її виробляє  ТМ Будмонстр, і нехай вас не лякає країна виробника Китай, тому що Китай є різний. Ця фасадна сітка Преміум Китай, вона має попит у виконробів, заслужила довіру фасадників як високоякісна фасадна лугостійка склосітка.

Декоративна штукатурка

І останній фінішний шар на бюджетне утеплення це грунтування армуючого клею, на цей етап утеплення відмінним варіантом буде грунт-фарба< /strong> з кварцовим піском Церезит СТ 16 (кварцова ґрунтовка) та акрилова штукатурка (декоративна штукатурка)Церезит СТ 60. Знову ж таки завод Хенкель і німецька якість, ціна не вище ніж штукатурка інших торгових марок, а якість звичайно на порядок вища.

І так, основний матеріал, який пропонує вам наш інтернет магазин будматеріалів Кельма для бюджетного утеплення ми обговорили, чекаємо на ваші замовлення. Телефонуйте, радиться, допоможемо, підкажемо.



Кошик  

Немає товарів

Доставка 0,00 грн
Всього 0,00 грн

Оформити

Будівельні роботи

Украино-Немецкая строительная компания «Кельма» это продажа строительных материалов и строительные работы в г.Киев, Киевская обл, Александровка, Боярка, Белогородка, Борисполь, Бровары, Гора, Гнидин, Буча, Ирпень, Козин, Княжичи, Кийлов, Канев, Украинка, Конча Заспа, Мироновка, Кагарлык, Богуслав, Вишеньки, Вишневый, Ревне, Скибин, Стоянка, Петровцы, Петробское, Пуща Водица, Хотов, Зазимье, Заборье, Процев, Александровка, Ревне.
Яндекс.Метрика