Каталог

Виробники

Утеплення 2012-06-26

  Утеплення фасадів

   Утеплення фасадів пінопластом, мінватою та екструдером

   Утеплення фасадів пінопластом та мінватою, є одним із найактуальніших питань у наші дні. Правильно підібраний теплоізоляційний матеріал і якщо дотримано технологія утеплення, дозволить зберегти до 45% тепла, а в спеку - комфортну прохолоду.

   Зростання цін на енергоносії, дає привід задуматися про енергозберігаючі технології, до яких належить і утеплення фасадів будинків. Якісна теплоізоляція знижує витрати на опалення та кондиціювання і в той же час дозволить стінам «дихати». Основу зовнішнього утеплювача складає пористий матеріал, який дуже повільно пропускає тепло. На протязі 4-х років утеплення фасадів окупає себе, при цьому вся сім'я отримує комфортну температуру цілий рік.

  У не утеплених зовнішніх стінах часто збільшена вологість, часто з'являється грибок, пліснява. Зберігайте свій будинок від плісняви - товстий утеплювач допоможе уникнути конденсації водяної пари і вбереже зовнішні стіни від руйнування.

  Перевіреним рішенням як для старих, так і для нових котеджів є додаткове утеплення фасадів методом «скріпленої теплоізоляції». Ефективність методу визначається наступними перевагами

  • ефективне підвищення теплоізоляційної здатності
  • можливість повного оновлення фасаду
  • маленька вага, яка не впливає на несучу здатність конструкції будівлі
  • легка адаптація теплоізоляційних плит до існуючих архітектурних деталей фасаду

   Утеплення цоколя

  Утеплення цоколя та підземної частини фундаменту, дозволить зберегти тепло підлоги та вбереже фундамент від намокання та руйнування. Якщо у вашому будинку є підвальні приміщення, потрібно зробити гідроізоляцію фундаменту та утеплення стелі пінопластом у підвалі. Для утеплення всіх місць які контактують з водою, особливо цокольної частини будівлі, зазвичай використовують екструдований полістирол і дуже рідко піноскло. Як правильно зробити утеплення цоколя та фундаменту, читайте тут...

   Супутні роботи

   Зрозуміло, всі супутні роботи утеплення ми можемо виконати:

  • монтаж водостічної системи даху
  • монтаж підшивки даху, софіт
  • монтаж декоративних елементів, молдинги
  • монтаж відливів на вікнах, підвіконня
  • оштукатурити паркан у стилі та під колір будинку
  • вирівняти стіни різною товщиною пінопласту

  Левова частка робіт з утеплення, складає - ремонт фасаду. Часто наших фахівців викликають доробляти утеплення за кимось. Потрібно радіти, якщо встигли позбавитися горе-будівельників на етапі приклеювання утеплювача або його армування. Якщо нанесли декоративну штукатурку, а на ній з'явилися тріщини, значить шар, що армує, зроблений погано. Правильно зроблене утеплення фасадів має простояти без ремонтів, мінімум 15 років. Фасад, де як утеплювач використовували мінеральну вату і грамотно зробили утеплення, може сміливо простояти без ремонтів, понад 40 років. Найкраще відразу звертатися до фахівців.

   Наша спеціалізація - утеплення фасадів. Кельма утеплення - найкраще рішення!

   Заміри, складання кошторису на утеплення та консультація +38067 327 61 77

утеплення фасадів пінопластом та мінватою. фото



Кошик  

Немає товарів

Доставка 0,00 грн
Всього 0,00 грн

Оформити

Будівельні роботи

Украино-Немецкая строительная компания «Кельма» это продажа строительных материалов и строительные работы в г.Киев, Киевская обл, Александровка, Боярка, Белогородка, Борисполь, Бровары, Гора, Гнидин, Буча, Ирпень, Козин, Княжичи, Кийлов, Канев, Украинка, Конча Заспа, Мироновка, Кагарлык, Богуслав, Вишеньки, Вишневый, Ревне, Скибин, Стоянка, Петровцы, Петробское, Пуща Водица, Хотов, Зазимье, Заборье, Процев, Александровка, Ревне.
Яндекс.Метрика