Каталог

Виробники

Держкомпенсація на утеплення будинку 2016 укргазбанк та ощадбанк. 2016-04-13

Кредит на утеплення будинку банк видає всім нашим замовникам, правильно підготовлені документи одне з найважливіших завдань будівельної компанії, через яке ви оформлюєте кредит на утеплення будинку.

Співробітники інтернет магазину Кельма нададуть вам кваліфіковану консультацію в даному питанні, підготуємо необхідні документи, надамо завірені сертифікати на матеріали. Крім цього, в нашому магазині Кельма ми допоможемо підібрати для вас хороші та якісні будматеріали відомих та провідних виробників на ринку України.

Для оформлення кредиту за програмою держкомпенсація на утеплення вам необхідно приїхати в наш офіс по вул.Зодчих 34-б, мати при собі паспорт та код.

Інтернет магазин Кельма запропонує будматеріали на утеплення фасаду за вашим бажанням та бюджетом. Як утеплювач є пінопласт або мінвата, великий вибір суміші на приклеювання пінопласту, клей для армування, штукатурка декоративна, сітка фасадна, різних виробників та ТМ. Є своя студія тонування, за допомогою якої надаємо послугу «колерування штукатурки» завдяки якій ваш будинок стане особливим.

При оформленні документів, надаємо сертифікати на будматеріали зазначені у вашому рахунку - це обов'язкова умова в програмі «кредит на утеплення».Подаючи всі документи ваш запит банк ставить у чергу і його розглядає комісія протягом 1-2 тижнів, але, як показує практика, розгляд займає не більше 3 днів. Про рішення повідомляють у телефонному режимі та запрошують вас до відділення банку для подальших операцій.

Держкомпенсація на утеплення повертає вам до 30% компенсації від загальної суми рахунку, але не більше 10 000 грн, а це не маленька сума і за такий відсоток компенсації дійсно варто оформити кредит на утеплення вдома через наш інтернет магазин Кельма. Ми вже маємо досвід за даною програмою. З моменту як стартувала держкомпенсація на житло, ми допомогли утеплитися понад 20 будинкам, господарі яких досить непогано заощадили на утеплення будинку і продовжують економити на опаленні. Звертайтесь і ви, будемо раді допомогти.



Кошик  

Немає товарів

Доставка 0,00 грн
Всього 0,00 грн

Оформити

Будівельні роботи

Украино-Немецкая строительная компания «Кельма» это продажа строительных материалов и строительные работы в г.Киев, Киевская обл, Александровка, Боярка, Белогородка, Борисполь, Бровары, Гора, Гнидин, Буча, Ирпень, Козин, Княжичи, Кийлов, Канев, Украинка, Конча Заспа, Мироновка, Кагарлык, Богуслав, Вишеньки, Вишневый, Ревне, Скибин, Стоянка, Петровцы, Петробское, Пуща Водица, Хотов, Зазимье, Заборье, Процев, Александровка, Ревне.
Яндекс.Метрика