Каталог

Виробники

Кредитування теплоізоляції для ОСББ, ОСББ 2017-02-27

Дуже вигідне таке кредитування для ОСББ (Об'єднання співвласників багатоквартирних будинків) (ОСББ Об'єднання співвласників багатоквартирного будинку) оскільки допомагає повернути частково витрачені кошти на матеріали та послуги. Компенсація становить від 40% на будматеріали, але не більше 14 тис. грн. на одну квартиру.Для отримання компенсації на утеплення в Ощадбанку для ОСББ (ОСББ) необхідно виконати ряд умов:



  • Мінімум 75% голосів співвласників будинку мають бути «ЗА» кредитуванням цього проекту

  • Відсутність судових позовів до ОСББ (ОСББ) або до його голови

  • Термін існування ОСББ (ОСББ) не менше півроку


 Так само вам необхідно буде визначитися з основними матеріалами для утеплення, яким буде сам утеплювач (мінвата або пінопласт). Замовити будматеріали можна в нашому інтернет магазині Кельма, менеджери допоможуть вам вибрати правильні та якісні будматеріали для утеплення фасаду, від нас ви отримуєте рахунок з тими вимогами , які потрібні для банку.


Зібраний пакет документів та отриманий рахунок, ви подаєте до банку на розгляд комісії, яка ухвалить рішення кредитувати ваш проект чи ні, час ухвалення рішення може зайняти до 2 тижнів.


Після того, як комісія схвалить ваш проект, ви повинні будете підписати договір з банком. договору і якщо вас все влаштовує-підписуйте.


Після всієї паперової роботи переходимо до дій, ви повинні будете сплатити продавцеві будматеріалів 2,5% від суми рахунку за умови, якщо кредит перевищує 50 тис.грн. і тільки після цього банк перераховує суму, що залишилася (кредит) на розрахунковий рахунок продавця будматеріалів. Якщо ж сума рахунку менше ніж 50 тис.грн. первісний внесок становить не менше 5% від загальної суми рахунку.


*Детальнішу інформацію з оплат вам надасть співробітник банку, в якому ви оформляєте кредит на утеплення.


Так само важливий момент - сертифікати на будматеріали, які банк вимагає надати разом із рахунком. Наш інтернет магазин Кельма без проблем надасть вам і будматеріали для утеплення фасаду будинку і правильно складений рахунок, і всі необхідні сертифікати на вказані в рахунку фасадні будматеріали завірені печаткою.


Дзвоніть і ми із задоволенням допоможемо вам утеплитися.



Кошик  

Немає товарів

Доставка 0,00 грн
Всього 0,00 грн

Оформити

Будівельні роботи

Украино-Немецкая строительная компания «Кельма» это продажа строительных материалов и строительные работы в г.Киев, Киевская обл, Александровка, Боярка, Белогородка, Борисполь, Бровары, Гора, Гнидин, Буча, Ирпень, Козин, Княжичи, Кийлов, Канев, Украинка, Конча Заспа, Мироновка, Кагарлык, Богуслав, Вишеньки, Вишневый, Ревне, Скибин, Стоянка, Петровцы, Петробское, Пуща Водица, Хотов, Зазимье, Заборье, Процев, Александровка, Ревне.
Яндекс.Метрика